Det sorte skæg

I foråret 2018 debuterer jeg med bogen ”Det sorte skæg – om at være dansk muslim” hos forlaget Gyldendal

I den politiske debat er danske muslimer enten årsag til alverdens dårligdomme eller uskyldige ofre udsat for en uretfærdig hetz. I den virkelige verden findes en stor gruppe af unge danske muslimer, der på kanten til voksenlivet tumler med hverdagens jordnære udfordringer.

I Det sorte skæg retter jeg en skarp kritik mod både det politiske establishment og den religiøse elite, som er afkoblet for den unge generation. Jeg forsøger efter bedste evne at give et ærligt og kritisk indblik i, hvordan det som ung muslim er at vokse op i Danmark anno 2018.

Med afsæt i livet om dansk praktiserende muslim, diskuterer jeg emner som følelsen af eksklusion, google-imamer, medgift og den teologiske krise – alt sammen emner, som jeg ville ønske, at jeg kunne læse om, da jeg var 15 år.

Bogen udkommer den 23. maj 2018, men du kan allerede nu forudbestille den til en ekstra nedsat pris på her.

Modtag mit nyhedsbrev

Sætter du pris på den konstruktive og kritiske dialog? Så er jeg sikker på, at du vil sætte pris på at modtage mit nyhedsbrev. Her ligger jeg op til nye perspektiver og dialog på baggrund af den aktuelle nyhedsstrøm. Det er gratis, og du kan til hver en tid afmelde igen.

Copyright - Alle rettigheder forbeholdt Tarek Ziad Hussein

>