Hvad kan jeg tilbyde dig?
Nedenfor følger et lille udsnit af mine mest benyttede foredrag og ydelser. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om, hvordan vi bedst muligt skræddersyer et oplæg til lige præcis dit behov og målgruppe.
AT VÆRE DANSK MUSLIM
Med udgangspunkt i min debutbog "Det sorte skæg - om at være dansk muslim" fortæller jeg i dette oplæg om opvæksten som ung dansk muslim i efterdønningerne af 2001. Jeg retter blikket på den politiske udvikling herunder baggrunden for den stigmatisering i den offentlige debat som mange i min generation har oplevet. Samtidig retter jeg også et kritisk blik på de muslimske miljøer og de mange udfordringer, som man bokser med f.eks. imamer der ikke taler dansk, mangel på religiøs viden, udfordringer ifm. ægteskab og meget andet.

Med en blanding af personlige anekdoter, analyse og humor giver jeg publikum et helt unikt indblik i 15-årige Ali og Fatimas virkelighed som unge danske muslimer anno 2021. Oplægget egner sig til aftenskoler, gymnasier, fagpersoner mfl.

ORDSTYRER & MODERATOR
Står du og mangler en ordstyrer eller moderator til dit arrangement? Så kan jeg måske være behjælpelig! Jeg har igennem en årrække styret slagets gang til forskellige konferencer, workshops og paneldebatter for bl.a. forskellige myndigheder og uddannelsesinstitutioner - både på dansk og engelsk

Det betyder meget for mig, at jeg engagerer mig tidligt i processen for derved at være bedst muligt forberedt. Jeg sætter en stor ære i at være tilgængelig under hele processen og vil også kunne være behjælpelig med videreformidling og kontakt til relevante interessenter i mit netværk. Så send mig en uforpligtende forespørgsel til dit forestående event, hvis du står og mangler en ordstyrer eller moderator.


Med mere end 10 års erfaring som aktivist i foreningslivet og senere hen i den offentlige debat - har jeg tilegnet mig et unikt indblik i, hvordan man mest effektivt sætter dagsordenen. I det her oplæg/workshop fortæller jeg om min egen rejse og de forskellige metoder og muligheder, som jeg har benyttet.

Hvad egner sig bedst til at få dit budskab igennem - en demonstration, et debatindlæg eller en kampagne på sociale medier? Det og meget meget kommer jeg ind på samtidig med, at jeg giver nogle konkrete værktøjer til f.eks. hvordan man skriver det gode debatindlæg - og får det trykt. Oplægget kan tilpasses dit behov og egner sig blandt andet til foreninger, NGO'er, interesseorganisationer og andre der er interesseret i at lære, hvordan man mest effektivt sætter dagsordenen!

SÆT DAGSORDENEN!